День молоді по нашому. Як це було....

В Дніпроському районі столиці "28 червня 2015 р. пройшли заходи до ДНЯ МОЛОДІ УКРАЇНИ.

Організаторами їх були Благодійна організація «Благодійний фонд «Дніпровський», колективний учасник Фонду – ГО «Моральний кодекс» та розважальний центр «Космікс, відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації. Цьогорічне свято пройшло під патронатом голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації – Ярослава Горбунова.

Дійства відбулися одразу на двох майданчиках – в парку біля розважального центру «Космікс» (вул. Попудренко, 1а) та в Парку культури та відпочинку «Перемога» (вул. Жмаченко, 2).

Біля розважального центру «Космікс» свято розпочалося об 12 годині. Організатори провели велику шоу-програму для дітей з багатьма призами. Гості заходу змогли прийняти участь у молодіжному святі здоров'я.

А з 17 години в Парку культури та відпочинку «Перемога» розпочалась концертно-розважальна програма під девізом - «Здорова молодь – здорова нація!»

Після вітальних слів голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації вручив 24 молодим дніпровчанам подяки з нагоди Дня молоді за їх сумлінну працю та досягнення, високу професійну майстерність, та активну громадську діяльність у житті району і подарунки від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, розважального центру "Космікс" та громадського діяча Олександра Негоди.

У рамках святкування пройшло урочисте нагородження переможців Огляд-конкурсу соціальних проектів, послуг та технологій громадських та благодійних організацій, який проходив з січня по травень 2015 р.

Свої нагороди також отримали переможці Чемпіонату Дніпровського району м. Києва з футболу серед команд за місцем проживання «Футбол у кожен двір».

В програмі святкування Дня молоді Всеукраїнська громадська організація "Ніхто крім нас" запропонувала всім бажаючим прийняти участь в змаганням на розбирання та збирання справжньої зброї. 

Також, Всеукраїнська спілка громадських організацій "Україна - країна героїв" спільно з Благодійним фондом «Берегиня життя» та Громадською організацією "Центр підтримки та розвитку молодих підприємців "Майбутнє України" провели Благодійну акцію «Щасливий квиточок». Кожен гість свята міг виграти призи від наших спонсорів або головний приз - путівку для дітей в літній дитячий табір "BXTL", який розташований в живописному заповідному місці біля селища Хотомля, що на Харьковщині.  Мета цієї акції - збір коштів на виготовлення та встановлення Інклюзивного дитячого ігрового майданчика, де діти з особливими потребами зможуть грати разом з іншими дітьми.  

В рамках свята пройшов відкритий турнір з велофрістайлу «GAME of B.I.K.E.». Переможці цих змагань: Захар Бродецький - 1 місце; Олексій Кисель - 2 місце; Богдан Сокол - 3 місце були нагороджені відповідними дипломами та статуетками від БФ "Дніпровський. 

І звичайно, для молоді і всім киянам та гостям нашого міста, які незважаючи на примхи погоди все ж таки заповнили площу біля сцени, організатори підготували велику концертну програму, в якій прийняла участь талановита молодь Дніпровського району столиці та групи «School of stile» та «ТАКнаДО», учасник Х-фактору Сергій Гладирь, танцювальні колективи «Connection» та «Dance Іs». А завершився наш святковий день неймовірною веселкою і молодіжною дискотекою від DJ SKY LOVE та FIRE SHOW.

Організатори висловлюють щиру подяку за допомогу в організації цього свята засновнику ТОВ "Київвторресурси"  Ользі Малаховій – Чуднер, громадському діячу, засновнику компанії АДС-сервіс  - Олександру Негоді, ресторатору - Свищуку Данилі Олександровичу, адміністрації Парка культури та відпочинку «Перемога»,  Громадській варті Дніпровського району міста Києва та особисто Миколу Матулевського, Всеукраїнській професійній спілці працівників фізичної культури та спорту, ТОВ "Центр реклами і поліграфії", ГО "Центр розвитку та підтримки молодих підприємців "Майбутне України", ВСГО "Україна - країна героїв", Благодійному фонду «Берегиня життя», ВСГО "Ніхто крім нас", а також салону краси "Мак", що на бульварі Верховної ради, 13 та салону краси "Перлина", що на вул. Воскресенська, 14-б.

Окрема подяка Уреньову Денису і його команді за організацію змагань з велофрістайлу «GAME of B.I.K.E.» та проведення яскравого фіналу свята - FIRE SHOW.


ЗМІ о святкуванні Дня молоді у Дніпровському районі





Дата: 2015.06.30





Коментарі до новин:


fptcjmnfm

?лагод?йний ?онд "?н?п?ов??кий" | ?ен? молод? по на?ом?. Як ?е б?ло.... afptcjmnfm fptcjmnfm http://www.g4kd934py66le1lre63qh2903h53c3eos.org/ [url=http://www.g4kd934py66le1lre63qh2903h53c3eos.org/]ufptcjmnfm[/url]


?? 0.1?

????? ???? ?? ??????? ????? ?? ???????? ?????? ????? ??? ?? ???? ?? ?? coach lines 11a ?????? ?? ????? ????? ????????? ?? ??? ??



bermas









gucci



chanel glasses kl

chanel wiki pl



coach inc coh



ѥ




????? ?? ??

???



???

???? ?



iphone 4s




iwc 7125 eu







Додайте, будь ласка, свій коментар

:
:


Допомога

Ваша допомога нашим проектам




Оголошення



Шановні кияни та гості нашої столиці! Запрошуємо вас на найголовніше свято цього літа - СВЯТО МОЛОДІ УКРАЇНИ.

Запрошуємо всіх киян та гостей міста Києва взяти участь у легкоатлетичному пробігу Русанівською набережною "Дніпровська миля", яке відбудеться 31 травня 2015 року. Місце старту пробігу біля Альтанки на Русанівській набережній. Регестрація учасників з 10-00. Старт об 11-00. Кожен учасник отримає Сертифікат учасника, а переможці Кубок та дипломи відповідного ступеня.

 

Запрошуємо на фінальні змагання Чемпіонату міста Києва з сімейного спорту, що відбудуться 31 травня з 11.00 до 13.00 на вул. Хрещатик....

30 травня 2015 року запрошуємо всіх киян та гостей міста на наші заходи присвячені Дню Києва....

24 травня об 11-00 всіх шанувальників активного відпочинку запрошуємо відзначити разом з нами 30-річчя клубу "Робінзон". Відкритий кубок зі спортивного туризму. Місце проведення: парк культури та відпочинку "Перемога" (вул. Жмаченко, 2). Будемо раді Вас бачити!


Гарячі проекти

Запрошуємо всіх шанувальників футболу на Турнір з міні-футболу на «Кубок перемоги», присвячений Дню Перемоги...

 

Перший хореографічний фестиваль-конкурс «Дніпровська феєрія танців». Мета фестивалю-конкурсу: популяризація дитячої та молодіжної хореографічної творчості...

Чемпіонат Дніпровського району м. Києва з сімейного спорту проводиться в рамках Чемпіонату м. Києва з сімейного спорту, засновником і організатором, якого є ГО «Асоціація сімейного спорту України». Чемпіонат є відбірковим етапом Чемпіонату м. Києва з сімейного спорту...

Засновниками та організаторами ІІІ конкурсу солістів-вокалістів Дніпровського району міста Києва «СОЛОФЕСТ-2015»  (далі - конкурс) є Центр дитячо-юнацький творчості Дніпровського району м. Києва та продюсерський центр «Крила». Співорганізатором конкурсу виступає Благодійна організація «Благодійний фонд «Дніпровський»....

Районний фестиваль-конкурс театрального мистецтва «Маска» (далі – Конкурс) засновано управлінням культури, туризму та охорони культурної спадщини Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, Благодійним фондом «Дніпровський»...

Огляд-конкурс народної творчості Дніпровського району м. Києва проводиться з метою подальшого розвитку самодіяльного народного мистецтва, залучення широкої громадськості і творчої інтелігенції до діяльності культурно-освітніх закладів і аматорських колективі, підвищення уваги місцевих органів виконавчої влади до проблем культури....

Чемпіонат Дніпровського району м. Києва з футболу серед команд за місцем проживання (далі - Чемпіонат) проводиться серед дітей та молоді у вікових категоріях 13-14, 15-16, 17-18, 19-25, 26 і більше років....

 

У Дніпровському районі міста Києва є багато  хороших спортивних традицій. Одна з них – це щорічна Спартакіада студентської молоді.

SOS!!! ДОПОМОЖІТЬ ДИТИНІ!!!! До Фонду звернулась мати Артема Семенченя за допомогою.

Огляд-конкурс та Ярмарок соціальних проектів, послуг та технологій громадських та благодійних організацій

Инклюзивная детская игровая площадка

Друзья, SOS!!! Срочный сбор средств на реабилитацию!!! Помогите малышу!


Свята України

Календарь Украины

Украина онлайн